diumenge, 14 d’agost del 2011

Balanç municipal dels 50 primers dies de legislatura a Tremp

Sembla lògic haver d’esperar els 100 dies de rigor abans de jutjar l’obra de govern d’un grup de persones per poder tenir en compte la trajectòria d’aquests i poder-ne observar la nova trajectòria. Sobretot quan el nou grup municipal (Reagrupament-Cat), ara al Govern de la ciutat prometia reformes profundes de l’Ajuntament en el seu programa i el seu míting de campanya.

PERÒ JO, AMB 50 DIES D’AQUEST ESPECTACLE JA EN TINC PROU, aquí les meves reflexions sobre el començament de legislatura a l’Ajuntament de Tremp:

En primer lloc vull felicitar el nou Govern municipal pel tracte i l’atenció que està rebent la Colla de Diables últimament per part de l’Ajuntament, sembla que hi ha algun indici de voluntat política per intentar ajudar les associacions culturals del municipi, ho celebro i espero que això continuï així, encara no han arribat els fruits de tot plegat però confio que arribaran.

D’altra banda,....de les promeses de regeneració política de Reagrupament-Cat que en queda? Que era lo que li semblava tan malament a en Joan Pascual sobre el Govern socialista de la passada legislatura?

Quan en Pascual deia al seu míting que era bona la rotació de partits polítics als Ajuntaments, així com la rotació de persones en els partits, citant textualment a l’actual alcalde que ja ho va ser per primer cop l’any 1991, em pensava que es referia a que no reeditaria un Govern que estava criticant només canviant-hi el nom de 2 regidors i mantenint les mateixes responsabilitats a tots els altres.

Quan en Joan Pascual deia que els polítics s’havien de desprofessionalitzar i s’havien de racionalitzar els sous, pensava que els sous s’havien de baixar, no multiplicar per 5 com és el seu cas. Sabíeu que la mateixa àrea de govern amb les mateixes responsabilitats, la passada legislatura la duia una altra persona cobrant 5 vegades menys?

Quan en Joan Pascual deia que calia fer apologia de l’independentisme i de la cultura des dels municipis, pensava que ho deia perquè no donaria suport a l’únic alcalde del Pirineu que s’ha oposat a les Consultes Independentistes, ni al Govern municipal que ha estafat al Correllengua fins al punt de que aquest es plantegi la  continuïtat de la seva activitat.

Quan en Joan Pascual deia que s’havia de confiar amb Reagrupament-Cat perquè era un partit seriós, em pensava que ho deia perquè l’assemblea d’afiliats que suposadament el va obligar a pactar amb els socialistes, era realment una assemblea (amb tots els afiliats).

En fi......... pensava massa........

I per últim.... per últim..... el 27 de juliol l’Ajuntament de Tremp celebra un Ple per modificar els pressupostos municipals i altres coses. En aquesta modificació el senyor Alcalde es posa un raonable sou de 40.000€ anuals, tenint en compte l’èmfasi que posa en que és un sou de dedicació EXCLUSIVA i la responsabilitat que aquest ostenta a mi no em semblava malament “AQUEST SOU”(altres sous en règim de dedicació exclusiva a part). I el dia 4 d’agost es publica al BOP de Barcelona això, en que al senyor alcalde se’l nomena assessor tècnic de la Diputació de Barcelona amb una altra retribució de més de 40.000€ anuals més. 


Així doncs, on és l’exclusivitat d’una o altra feina? L’alcalde ha enganyat als regidors de Tremp i a la resta ciutadans del municipi per extensió. ¿O és que el 27 de juliol encara no sabia que el 4 d’agost el nomenarien assessor? ¿O potser el van nomenar sense el seu permís?

2 comentaris:

  1. burru més que burru
    desde quan una dedicació PARCIAL al consell és de 1400€ nets al mes??quin xollo de feina
    Quan cobrava l'ardanuy per fer la mateixa feina que fa ara un altre regidor??
    no t'ho creus ni tu que l'altre cobrava 500 euros
    demostra-ho
    burru més que burru

    ResponElimina
  2. Disculpa'm la tardança per contestar-te, he estat de vacances.....
    Potser no m'he explicat bé, però tu no has entès res SEGUR! En aquest post ningú parla del senyor Ardanuy, i aquests 1400€ no sé d'on els has tret..... No sé noi/a, documentat una mica i torna a exposar els fets una mica millor i ja et contestaré el que bonament pugui i sàpiga.

    ResponElimina