dijous, 13 d’octubre del 2011

Dia 9. La notícia de dia.

Avui he dormit poc i he anat cap a la feina, com que és divendres i a Lleida em vaig entrenar molt a sortir dijous i haver de rendir el divendres, no he tingut molts problemes, estic més en forma del que pensava.

A tots els telenotícies de Brasil surt la mateixa notícia, com fa uns dies Tremp o Barberà a Catalunya. És possible que ja hagueu llegit la notícia en diaris com l’ADN, Metro, o AltPirineu.org, però per si de cas us ho explico.

Doncs resulta que en un poblet del nord-oest de Brasil hi havia un home que fotia les banyes a la seva dona, fins aquí bastant comú i normal.

La dona s’assabenta que el seu home té un amant, i contracta un assassí per a que la mati a canvi de 1000 Reais(uns 500 €), això ja no és tan normal però si que és comú aquí (et poden fotre un tret per molt menys).

L’assassí va l’encontre de l’amant i quan la va a pelar l’amant el reconeix com un amic de l’infància, poc comú.




Llavors comencen a xerrar i l’assassí es dóna compte de que no pot matar la seva amiga, però que necessita els 1000 Reais, així que fingeixen el crim, la dona s’estira al terra, l’assassí l’hi emplena el pit de ketchup, sí! Si! Ketchup! (Surt la imatge de la dona enketchupada a la tele!) I l’assassí li fa una foto per demostrar que ha matat l’amant.



L’assassí ensenya la foto a qui l’ha contractat i li paga, sembla que tot bé no?

Doncs el marit continua arribant tard a les nits.... i al cap d’uns dies, la dona i l’amant es troben a una festa. ¿I què creieu que fa la dona?







Doncs sí, jo també hauria fet el mateix, la dona tota indignada se’n va cap a la policia federal i diu que l’assassí l’hi ha estafat els 1000Reais, que havien fet un tracte i que ell no l’havia complert.

A l’amant no l’ha pelat però a mi quasi si que em mata de riure! Jajajajajaja!


Aquí teniu la notícia la completa





1 comentari:

  1. A veure.. entenc que, possem-hi un exemple... no et pugos refiar d'un politic de Reagrupament a Tremp.. però d'un assassí a sou al Brasil?? Deu meu no sé quina mena de món els hi estem deixant a les nostres criatures.. :S

    ResponElimina